Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США і G7 готові ввести нові санкції проти Росії

США і G7 готові ввести нові санкції проти Росії
159691 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після зустрічі Арсенія Яценюка з віце-президентом США Джо Байденом у Вашингтоні стало відомо, що Америка прихильно ставиться до позиції України та готова ввести нові економічні санкції проти Росії

Після зустрічі Арсенія Яценюка з віце-президентом США Джо Байденом у Вашингтоні стало відомо, що Америка прихильно ставиться до позиції України та готова ввести нові економічні санкції проти Росії.
Спільно з G7 країна вирішила продовжити тиск на державу-агресора. Ще раніше повідомлялось, що потенційні торгівельні партнери РФ санкції скасовувати не збираються до повного виконання Мінських мирних домовленостей. Дана умова зберігається і досі. Крім того, союзники вимагають від Путіна виведення військ з території України, а також повернути право українським військовим контролювати державний кордон нашої країни.
Арсеній Яценюк в принципі не задоволений ходом вирішення українського конфлікту в рамках Мінського мирного договору. Спираючись на дані Генерального штабу, незалежних спостерігачів, можна сказати, що бойовики продовжують вести обстріли. Нема про що казати і в плані відведення важкого озброєння.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео