Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скандал в армії РФ: солдати масово втікають з полігонів

Скандал в армії РФ: солдати масово втікають з полігонів
239883 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найкраще з послабленням армії справляються далеко не відважні воїни противника, новітня техніка чи потужна розвідка. Самі ж солдати можуть звести всю потужність нанівець. Так сталося в лавах російської армії, де солдати-контрактники просто-на просто втекли за кілька днів до відправлення на Донбас.

Декілька десятків осіб,що служили за контрактом у Ростовській області стали дезертирами, так як втекли з полігону. Зараз проти солдат відкрита кримінальна справа по факту самовільного виходу з лав армії.

«Командир навіть не може справитися з такою кількістю кримінальних справ. Хлопціям присвоюють номери і 101, і 137. Вони сидять у величезній черзі і все одно слідчий не в змозі фізично прийняти всіх», - розповідає юрист Тетяна Чернецька, представник інтересів ряду солдат.

Підсудні розповідають, що не хочуть проходити весь негатив війни, про який їм розповідали ті особи, що вже побували на Донбасі.

«Ніхто за ті 8, та навіть за 28 тисяч в день не хотів іти воювати на схід Україні. Самі ж військовослужбовці і розповідають, що умови служби у ДНР та ЛНР – нелюдські. Ніхто не хотів іти, в якості живого щиту», - коментує дії підопічних юрист.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео