Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Нормандська четвірка» до кінця року може ще раз зустрітися

«Нормандська четвірка» до кінця року може ще раз зустрітися
80360 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще одна зустріч Порошенка, Олланда, Меркель і Путіна може відбутися в цьому році. На ній повинні обговорити питання стосовно того, як виконуються мінські домовленості. Таке припущення зробив Олексій Макєєв, директор департаменту політики та комунікацій українського МЗС.

За словами Олексія Макєєва, на останній зустрічі «нормандської четвірки» в Парижі були зроблені перші кроки до того, щоб Україна відновила свій контроль над кордоном. Також він додав, що старт цьому процесу буде дано тоді, коли у спостерігачів ОБСЄ з’явиться доступ до кордону і вони повідомлять про це Відень.

Олексій Макєєв зазначив, що ке «нормандської четвірки» мають змогу поспілкуватися і по телефону, якщо це буде необхідно.

«Попередньо було досягнута домовленість стосовно того, що міністри закордонних справ зможуть оцінити, як виконуються домовленості і просувається повна імплементація «Мінська» вже в наступному місяці. Тому до наступного року керівники вищезазначених країн можуть провести ще одну зустріч», - підсумував Макєєв.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео