Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна встановить безвізовий режим з Канадою

240601 ПЕРЕГЛЯДІВ

Канадский уряд разом з канадськими опозиціонерами виразили підтримку пропозиції стосовно скасування короткострокових віз для жителів України. На даний час уряд вирішує деякі технічними проблемами, а тому очікується, що вже в найближчий час між Україною і Канадою встановлять безвізовий режим.

В України і Канади складаються теплі відносини. До того ж, в Канаді проживає близько мільйона українців, тому вже давно постала проблема про встановлення безвізового режиму.

Але представники правлячої в Канаді партії поки що не прокоментували цю ситуацію. Проте, повідомили, що будуть працювати над збільшенням можливостей для тих українців, які мають на меті отримати громадянство Канади. Останні 9 років 22 тисячі українських громадян отримали статус постійного жителя Канади. Окрім цього, практично в два рази збільшилася кількість студентів з України в канадських навчальних закладах. Скоро в Канаді відбудуться вибори і якщо в них перемогу отримають ліберали, то наші громадяни можуть розраховувати на безвізовий режим з Канадою, адже ліберальна партія виступає за скасування віз.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео