Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сполучені Штати не пускають свої літаки до Дніпропетровська та Сімферополя

133732 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сполучені Штати Америки заборонили своїм літакам здійснювати польоти до окремих міст України через потенційну небезпеку. Зокрема, до наступної осені американські літаки не зможуть здійснювати польоти до Дніпропетровська та Сімферополя.

Сполучні Штати офіційно подовжили вже діючу заборону на польоти своїх літаків до Дніпропетровська і Сімферополя. Тепер літаки країни не зможуть відвідувати вказані місця до 27 жовтня 2016 року.

Інформаційне агентство ТАСС, посилаючись на дані американських відомств, повідомило, що заборона польотів пояснюється можливою небезпекою для літаків у зв’язку з військовим конфліктом, який триває на території України. У США заявляють про власні побоювання щодо початку широкомасштабних бойових дій.

За офіційними даними, заборона на польоти до названих міст, про яку оголосило Федеральне авіаційне управлінні США, діє для пасажирських та вантажних літаків, а також льотчиків, які працюють за американськими ліцензіями. Перші заборони на польоти до окремих українських міст з’явилися у квітні 2014 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео