Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Теракти в Парижі були сплановані в Сирії

214115 ПЕРЕГЛЯДІВ

Події, котрі відбулися тринадцятого листопада в столиці Франції Парижі, вражають не лише своїм трагізмом, а й масштабністю можливостей терористів. Особливо, якщо зважити на інформацію, якою поділився в ефірі французької радіостанції RTL Мануель Вальс, котрий на даний час є Прем’єр – Міністром країни. Вальс заявив, що теракти, котрі відбулися в Парижі, заздалегідь сланувала, а згодом втілила в життя «Ісламська держава», яка активно діє на території Сирії. Крім того, посадовець зауважив, що не виключає, що сирійські терористи готуються провести теракти не лише на території французької республіки, а й інших європейських країн.

Мануєль Вальс закликав своїх земляків та гостей країни жити повноцінним життям, однак не забувати про власну безпеку і бути на сторожі.

«Наше покоління ще довго буде жити з загрозою терористичних актів», – підсумував французький Прем’єр.

Варто відмітити, що троє із семи «смертників» були громадянами Франції. Теракт, котрий стався в шести кварталах Парижа, забрав життя ста двадцяти дев’яти людей, ще триста п’ятдесят дві особи постраждало. «Ісламська держава» одразу ж повідомила, що саме вони несуть відповідальність за події у Парижі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео