Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна отримала гуманітарну допомогу від Німеччини

107087 ПЕРЕГЛЯДІВ

Статс-секретарем Гансом- Йоахімом Фухтелем, котрий представляє Федерарльне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини був переданий гуманітарний вантаж, який повинен бути спрямований для підтримки та допомоги внутрішньо переміщених осіб. Сорок шість тонн продуктів та дев’ять тисяч штук постільної білизни, а також дев’ять тисяч обігрівачів серед переселенців розповсюдять члени Товариства Червоного Хреста та співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій.

Гуманітарна допомога від німецького уряду була доставлена в Запоріжжя, де з рук німецьких благодійників вантаж був переданий для Григорія Самардака, котрий наразі очолює Запорізьку ОДА, Руслана Білошицького, директора обласного департаменту ДСНС України. Варто відмітити, що співробітники служби надзвичайних ситуацій отримали півсотні нових комплектів бойового пожежного одягу.

Гуманітарна допомога була зібрана та передана в Україну за сприяння Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit.

Окрім того, українська сторона зазначила, що гуманітарна допомога надходить із Німеччини не вперше, адже німецька влада хоче допомогти не лише внутрішньо переміщеним особам, а й жителям Донецької та Луганської областей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео