Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Французи та англійці об’єднаються у боротьбі із терористами

240882 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно європейська преса повідомила новину про те, що перші особи Франції та Великої Британії в лиці французького президента Франсуа Олланда та британського прем’єра Девіда Камерона домовилися про співробітництво й заявили, що об’єднають свої зусилля в боротьбі із терористами, зокрема із членами Ісламської держави Іраку та Лівану, котрі взяли на себе відповідальність за теракт у Парижі, внаслідок якого сто двадцять дев’ять осіб загинуло, а ще триста п’ятдесят дві особи отримали важкі поранення.

За домовленістю Франції та Великої Британії остання дасть у користування французам кіпрську військову базу, що дозволить завдати нових більш точних та потужних ударів авіації по позиціях терористів на території Сирії.

До боротьби проти терористів долучать й «Шарля де Голль», французького авіаносця.

Також дві європейські країни повідомили, що проведуть заходи стосовно того, аби посилити контроль за обміном даних, котрі мають безпосереднє відношення до рейсів авіацій по пасажирських перевезеннях. Це дозволить запобігати поширенню тероризму в Європі та будуть своєрідними першими ластівками в посиленні заходів безпеки.

Важливим кроком у даному напрямку став й проект резолюції по боротьбі з Ісламською державою, котрий офіційний Париж нещодавно представив в ООН.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео