Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розслідування Смоленської авіакатастрофи ведеться не чесно

160711 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про підозри в шахрайстві з боку Росії повідомив заступник міністра культури сусідньої польської держави Ярослав Селін. Селін розповів, що у них є стовідсоткові докази того, що на борту ТУ- 154 була вибухівка й відбулася серія вибухів, внаслідок чого літак почав розпадатися на частини ще в повітрі. Також Селін зазначив, що їх глибоко засмучує той факт, що до цього часу не з’ясовані справжні причини авіакатастрофи.

З вуст Ярослава Селіна пролунав докір попередньому уряду в тому, що вони несерйозно поставилися до розслідування обставин падіння президентського літака, а росіяни, відчувши це, вирішили грати справою, вважаючи уламки літака військовим трофеєм.

Наступне слово сказав Антоній Мацеревич, котрий є Міністром оборони. Ним була зроблена заява про створення комісії по розслідуванню причин Смоленської катастрофи.

Підключився до справи й Вітольд Ващіковський, керівник Міністерства іноземних справ, котрий зауважив, що в разі, якщо польська влада не знайде компромісного рішення з російською владою під час двосторонніх переговорів, тоді Польща подасть на Росію до Європейсього суду з прав людини в Страсбурзі. На жаль, поляки не бачать інших можливостей забрати уламки ТУ- 154 в Росії. Однак, до цього часу не зрозуміло чому в Росії так не хочуть віддати уламки літака, падіння якого забрало життя дев’яносто шести людей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео