Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна та Ізраїль торгуватимуть без обмежень

187586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зону вільної торгівлі вже у наступному році запровадять Україна та Ізраїль. Про таке, проводячи переговори, домовилися Президент України Петро Порошенко та прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху 21 грудня.

Як повідомили у прес-службі Президента України, переговори Петра Порошенка та Беньяміна Нетаньяху пройшли дуже плідно: керівники двох держав дійшли висновку, що найближчим часом необхідно запровадити зону вільної торгівлі між двома країнами. За словами президентів, вони сприятимуть якнайшвидшому підписанню відповідної угоди.

Зону вільної торгівлі мають створити вже у першій половині 2016 року. Серед основних тем, які обговорювали президенти двох країн на двосторонній зустрічі, - розширення співпраці держав, зокрема у науково-технологічній, аграрній, будівельній та транспортній сферах, планують також звернути особливу увагу на інвестиційне співробітництво.

Зустріч Петра Порошенка та Беньяміна Нетаньяху відбулася у ході робочого візиту українського Президента до Ізраїлю, де українська делегація підписала кілька важливих двосторонніх документів, що посилює співпрацю двох держав.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео