Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Питання Донбасу і Криму не вирішаться за два роки", - посол України в ООН

107270 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посол впевнений у тому, що задля вирішення питань необхідний більший строк, аніж два роки. За ці два роки, поки Україна виступає як непостійний член ради безпеки ООН, вирішити проблеми Донбасу та Кримського півострова можливості не буде.

Про це розповів Володимир Єльченко, новий посол України в ООН: "Мати надію на прийняття рішення щодо питання Донбасу та Криму за ці два роки неможливо. Такі серйозні проблеми потребують набагато більше часу для їх вирішення".

Новий посол також додав, що тепер для України, завдяки членству в РБ ООН, відкриється більше нових перспектив та можливостей, і ми б прийняли хибне рішення, якби не скористувалися участю у спільній роботі: "Нам стане набагато простіше знаходити компроміс у певних питаннях, змінити текст чи внести якусь пропозицію, щось відкорегувати". Володимир Єльченко зазначив, що безпосередньо перед відкритим засіданням, яке глядачі бачать по телебаченню, відбувається основна робота, котра проходить у закритому режимі. Рішення формуються під час таких закритих засідань, у яких приймають участь лише 15 країн-учасників РБ ООН. Більш того, такі консультації можуть бути довготривалими та йти тижнями.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео