Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чого від України чекає Франсуа Олланд?

160988 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Франції поділився своїми очікуваннями: він чекає від України якнайшвидшого запровадження певних змін до Конституції. Таку інформацію у соціальній мережі повідомив посол України у Франції.

За інформацією, яку надав Олег Шамшур, посол України у Франції, Франсуа Олланд висловив сподівання на якнайскоріше внесення змін до Конституції України. Як відомо, виступаючи перед дипломатичним корпусом французький президент висловився за якнайшвидше виконання домовленостей, затверджених у Мінську, всіма сторонами.

Від Росії президент Франції чекає сприяння проведенню виборів на неконтрольованій території України, які мають проходити за законом.

Під час свого офіційного виступу Олланд зауважив, що певні результати від виконання домовленостей, до яких дійшли члени контактної групи, вже помітні, зокрема, вдалося зупинити військові дії на сході, завдяки чому було врятовано тисячі людських життів. Тепер, за словами французького президента, потрібно виходити на новий рівень.

Разом з тим екс-очільник України Леонід Кучма, один з учасників контактної групи, відповідальної за урегулювання ситуації на Донбасі, заявив, що доки на сході не припиняться збройні протистояння і Україна не поверне повноцінний контроль над усією територією держави, мова про внесення змін до головного закону держави поки не йде.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео