Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оборонна галузь України отримає суттєву допомогу від Америки

Оборонна галузь України отримає суттєву допомогу від Америки
216409 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чергова партія безпекової допомоги чекає на нашу державу від Сполучених Штатів Америки, котрі після початку україно-російського військового конфлікту у 2014-му році стабільно виступають партнерами української сторони, забезпечуючи її надновими елементами озброєння та безперервно вдосконалюючи військові навички сучасної української армії.

Варто відзначити, що станом на сьогоднішній день Україною вже отримано американської допомоги на більш ніж півмільярда доларів. У цю астрономічну вартість увійшли як військові американо-українські навчання, так і зазначена вище сучасна зброя для армії нашої держави, зокрема – тисячі приладів нічного бачення, котрі за весь час антитерористичної операції були чи не найбажанішим елементом для українських військових.

Нова партія безпекової допомоги від США очікується найближчими днями. За словами Джеффрі Пайєтта – посла Сполучених Штатів Америки в Україні – Українська держава має потужну оборонну промисловість і потенціал самотужки займатися виробництвом власної амуніції. Містер Пайєтт зазначив, що дуже сподівається на плідну співпрацю двох держав у контексті розвитку оборонної галузі і констатував бажання Америки зміцнити потужність українського війська ще більше.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео