Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нідерланди назвали дату оприлюднення результатів слідства щодо збитого над Донбасом малайзійського «

Нідерланди назвали дату оприлюднення результатів слідства щодо збитого над Донбасом малайзійського «
216319 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже два роки минуло з моменту масштабної трагедії, котра своїм горем зачепила не одну державу світу – катастрофи малайзійського пасажирського літака «Боїнг МН17», збитого у небі над Донбасом, у котрому на той момент вже розгорталися бойові дії, ініційовані агресивною Російською Федерацією.

Прокуратура Нідерландів пообіцяла оприлюднити перші результати розслідування авіакатастрофи трохи більше, ніж через місяць – 28-го вересня. Саме у цей час буде оголошена інформація стосовно використаної зброї та координат, звідкіля по літаку відкрили нищівний вогонь.

Варто відзначити, що першими слідчу інформацію почують родичі загиблих у результаті трагедії. Вже потім про результати розслідування дізнається широкий загал шляхом проведення для нього запланованої прес-конференції.

Нагадаємо про те, що «Боїнг МН17» Малайзійських Авіаліній було збито 17-го липня 2014-го року біля Тореза Донецької області. З 298-ми осіб, котрі знаходилися на борту літака – 15-ти членів екіпажу та 283-ох пасажирів – не врятувався, нажаль, ніхто. За попередньою інформацією, найсмертоносніше збиття літака було ініційоване російськими диверсантами, котрі знаходилися на території так званої самопроголошеної «ДНР». Після катастрофи ряд всесвітньо відомих авіакомпаній оголосив про зміну маршрутів власних літаків в обхід небезпечним територіям українського сходу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео