Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Європейський союз візьметься контролювати популярні месенджери, аби запобігати проявам світового тер

Європейський союз візьметься контролювати популярні месенджери, аби запобігати проявам світового тер
243493 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Viber», «Skype» та «WhatsApp» - далеко не повний перелік тих всесвітньо відомих і поширених серед любителів мережевого спілкування месенджерів, за якими спеціальні служби Європейського союзу вестимуть особливий нагляд у зв'язку з високим рівнем терористичної загрози та через той факт, що використовувати вищезазначені засоби спілкування для вербування своїх новачків полюбляють такі терористичні організації як, наприклад, «ІДІЛ».

Нові правила безпечного спілкування, котрі почнуть діяти для користувачів месенджерами вже до кінця поточного року, торкнуться і таких корпорацій-гігантів як «Facebook», «Google» та «Microsoft». Крім того, превентивні антитерористичні міри розповсюджуватимуться не тільки на суто американські Інтернет-компанії, а й на європейські.

Варто відзначити, що, на думку світової політичної спільноти, введення особливих правил, котрі допоможуть відстежувати і, як наслідок, запобігати терористичним актам по всьому світу, мало бути розпочате вже давно. Пункти, згідно яких віднині відбуватиметься спілкування людей в Інтернеті, будуть оголошені вже цьогорічної осені.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео