Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вибірково трактуючи Мінські домовленості, Росія все ще не виконала їх жодного пункту

Вибірково трактуючи Мінські домовленості, Росія все ще не виконала їх жодного пункту
162408 ПЕРЕГЛЯДІВ

5-го вересня виповнилось рівно два роки з моменту підписання Мінського протоколу. Проте, агресивна Російська Федерація, окрім продовження ведення антигуманної окупаційної політики на українських територіях – Донеччині, Луганщині та в Автономній Республіці Крим – як і раніше, зневажливо ставиться до пунктів зазначеного вище документу, котрий регламентує відвід важкого озброєння та довгоочікуване припинення війни, розпочатої в Україні російською стороною.

За словами речниці Міністерства закордонних справ Мар'яни Беци, країна-окупант, котра є одним із найголовніших підписантів Мінських домовленостей, все ще не виконала їх жодного пункту, а власну політику стосовно дотримання Угод президент Російської Федерації Володимир Путін пояснював як доцільну тому факту, що Росія не є стороною військового конфлікту у Донбасі.

Хоча головною вимогою Мінських домовленостей є виведення РФ усіх своїх військових та техніки з тимчасово окупованих територій українського Донбасу, європейські спостерігачі констатують протилежну тенденцію у вигляді збільшення як озброєння, так і бойовиків на землях України. І вона, як і раніше, зберігається, хоча обстрілів з боку проросійських терористичних угрупувань донбаські території після встановленого режиму тиші поки що зазнають значно менше.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео