Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністр оборони США має намір зустрітися з представниками української влади

Міністр оборони США має намір зустрітися з представниками української влади
162411 ПЕРЕГЛЯДІВ

 7-го вересня, Ештон Картер – міністр оборони Сполучених Штатів Америки – завітав до Великобританії, аби під час зустрічі з Туреччиною, Україною та Ізраїлем обговорити нагальне питання – продовження збільшення агресії Російської Федерації в усій Європі.

За словами містера Картера, Великобританія, котра все-таки збирається залишити Європейський союз, все одно впливатиме на процес санкційного тиску на Росію, оскільки завжди була, є та буде невід'ємною частиною великої європейської родини, а Мінські домовленості у контексті встановлення миру на території Української держави – один із найважливіших інструментів світового впливу на російського окупанта-агресора.

Варто відзначити, що на необхідності подальшого виконання Мінських умов та продовження дії санкцій для Росії акцентував увагу світової спільноти на масштабному саміті «G20» і президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама. Лідер держави, зустрівшись із Главою Російської Федерації Володимиром Путіним, наголосив на тому, що поки Росія не почне виконувати пункти, передбачені «Мінськом», США не змінить своєї політики відносно країни та не зніме санкцій з РФ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео