Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна та Словаччина планують лібералізувати візовий режим

Україна та Словаччина планують лібералізувати візовий режим
27203 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще одна країна висловила підтримку та довіру Українській державі, запланувавши спрощення для її громадян власного візового режиму. Йде мова про Словацьку Республіку. Окрім майбутньої лібералізації, сторони встигли обговорити й подальший розвиток спільної прикордонної інфраструктури та модернізації, котрої наразі потребують пункти пропуску.

За словами Олени Кучеренко – директора Департаменту з питань регіонального розвитку – Угоди про спільний контроль та місцевий прикордонний рух незабаром отримають законодавчі зміни, підтримані українською та словацькою сторонами. До того ж, суттєво скоротиться й час виконання митного оформлення.

Варто відзначити, що ініціатива лібералізації спільного україно-словацького візового режиму належить саме Словаччині. Цікаво, що на шляху вдосконалення митного контролю та прикордонного руху країни також планують будівництво нового автодорожнього пропускного пункту і під'їзної дороги до нього. Окрім співпраці у контексті прикордонного та митного контролю, Українська держава та Словацька Республіка також поглиблять відносини у науково-технічній, економічній та промисловій галузях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео