Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Луганську пройшов насильницько організований мітинг проти місії ОБСЄ

У Луганську пройшов насильницько організований мітинг проти місії ОБСЄ
243868 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спеціальна поліцейська місія, розгорнена Організацією з безпеки та співробітництва у Європі на тимчасово окупованих українських територіях проросійськими терористичними угрупуваннями, зазнала нищівної інформаційної атаки з боку вищезазначеного окупанта. Так, аби завадити втручанню співробітників ОБСЄ в існування наразі непідконтрольного українському Уряду Луганська, терористи організували масштабний мітинг, учасниками якого примусово стали звичайні жителі донбаського міста та всієї Луганщини.

Варто відзначити, що левову частку мітингувальників складали представники молоді та людей похилого віку, які вийшли на мітинг під тиском окупанта, котрий пообіцяв першій категорії «суттєві проблеми у майбутньому складанні сесії», а другій – «відсутність виплачених пенсій» у разі відмови прийняти участь у мітингу проти присутності у Луганську поліцейської місії ОБСЄ.

Важливо додати, що мирне населення на мітинг звозили спеціальними автобусами з усієї окупованої території Луганщини, через що кількість учасників насильницько організованої події склала кілька тисяч осіб. Метою ж терористів, які організували масштабний мітинг, стала демонстрація «суверенності та незалежності Луганської області від рішень української влади» та, як наслідок, «супротив луганчан європейському втручанню у життя власної області».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео