Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Співпраця України з Китаєм поглиблюється

Співпраця України з Китаєм поглиблюється
243940 ПЕРЕГЛЯДІВ

Півсотні повністю укомплектованих новеньких автомобілів «швидкої допомоги» загальною вартістю трохи менше чотирьох мільйонів американських доларів безкоштовно надасть нашій державі Китай у рамках укладеної між країнами Угоди про це. Цікаво, що текст вищезазначеного документу був ухвалений Кабінетом міністрів України ще у середині цьогорічного вересня, проте, підписаний сторонами Угоди тільки зараз.

Важливо додати, що, окрім надання Українській державі безкоштовних і повністю укомплектованих «швидких», Китай також має намір посилити співпрацю з країною у галузі промисловості, сільського господарства, енергетики та інфраструктури, у зв'язку з чим обидві держави вже готують спеціальну «дорожню карту» подальшого економічного співробітництва.

Важливо додати, що той досвід, котрий Україна отримає у разі поглиблення економіко-політичних відносин із Китаєм, суттєво допоможе її подальшому багатогалузевому реформуванню. Наразі КНР посідає 4-й рядок у переліку найголовніших стратегічних партнерів нашої держави, а до 2020-го року обсяг китайських інвестицій в Україну, за словами представників Китаю, має досягти позначки у 500 мільярдів доларів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео