Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна та Великобританія співпрацюватимуть в оборонній сфері

Україна та Великобританія співпрацюватимуть в оборонній сфері
216980 ПЕРЕГЛЯДІВ

236 народних депутатів (при раніше встановленому мінімумі у 226 голосів) нарешті ратифікували документ стосовно співпраці Української держави та Великобританії у галузі оборони, передбачивши, тим самим, і участь у спільних військових навчаннях, і закупівлю відповідної військової техніки. Цікаво, що українською та британською сторонами підписаний вищезазначений документ був ще у середині березня поточного року.

Як зазначив Олександр Дублян – заступник міністра оборони України – меморандум про україно-британську оборонну співпрацю, окрім обміну досвідом у цій галузі, передбачає ще й вільне від податку на додану вартість та митних зборів переміщення між двома країнами усіх товарів, котрі належать обом сторонам угоди.

Важливо додати, що співробітництво між Великобританією та Україною також включатиме у себе такі пункти як зміцнення міжнародної безпеки, підготовка фахівців у галузі військової розвідки та підготовка особового складу. Окрім Великобританії, наша держава має намір також ратифікувати ідентичні меморандуми про співпрацю у сфері оборони з Канадою, Естонією та Малайзією.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео