Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія заявила, що питання Криму назавжди закрите

Росія заявила, що питання Криму назавжди закрите
244162 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Прес-секретар Володимира Путіна заявив, що Росія ніколи не обговорюватиме жодних питань стосовно Криму. Пєсков додав, що РФ готова чекати, поки США та Європейський Союз зрозуміють відсутність перспективи дискусій щодо Криму та не залишать цю тему.
     На запитання, стосовно можливого розгляду ситуації анексованого Криму адміністрацією президента Трампа , Пєсков відповів, що Росія досить терпляча, аби дати світу час зрозуміти, що дане питання не актуальне та розглядатись вищим керівництвом Росії ніколи не буде.
     Під час інтерв'ю Дмитро Пєсков виправляв визначення «анексія» та замінював його на «регіон Російської Федерації»
     Щодо незаконної анексії Криму та взаємозв'язків з Україною в цілому нещодавно висловилась Федеріка Могеріні, яка займає посаду верховного представника ЄС. Могеріні запевнила, що політика Європарламенту стосовно України не зазнає змін після президентських виборів у США і підкреслила, що позиція Європейського Союзу встановлюється не у Вашингтоні. В свою чергу голова Міністерства оборони Німеччини закликала новообраного президента Трампа визначитись, що для нього важливіше, - дотримання законів чи дружба з президентом РФ. Урсула фон дер Ляєн також додала, що Дональду Трампу варто було б зайняти значно жорсткішу позицію стосовно Росії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео