Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зустріч Путіна і Трампа

Зустріч Путіна і Трампа
81499 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Президенти Російської Федерації та США домовились про зустріч. Організацією та підготовкою зустрічі займуться представники обох країн.
     Відбулась телефонна розмова між Володимиром Путіном та Дональдом Трампом під час якої було обговорено незадовільний стан відносин Росії та США і способи їх покращення.
     В ході розмови керівники держав дійшли до ідеї підтримки телефонного зв'язку в подальшому, а також необхідності в особистій зустрічі. Під час розмови найбільш активно обговорювався міжнародний тероризм як спільний ворог для обох сторін і способи боротьби із ним. Не оминули президенти й питання кризи у Сирії.
     Дещо раніше Володимир Путін вже звертався до новообраного президента США, надіславши йому листа. Як повідомляє прес-секретар Пєсков, в листі Путін одним із перших привітав Трампа із перемогою на виборах.
     На думку експертів Трамп має на меті налагодити зв'язок із Росією задля співпраці в галузі нарощення зброї. В передвиборчій кампанії президент США обіцяв збільшити озброєння до неабиякого рівня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео