Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Турчинов вимагає візового режиму з Росією

Турчинов вимагає візового режиму з Росією
54392 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Олександр Турчинов висловив гостру необхідність у візовому режимі із Росією. Такий крок, за словами Турчинова, варто зробити з міркувань власної безпеки і контролю руху на українсько-російському кордоні, оскільки очевидна агресія зі сторони Росії.
     Окрім того, секретар РНБО додав, що Міністерство закордонних справ можливість введення візового режиму із Російською Федерацією відхиляє, посилаючись на захист прав великої кількості громадян України, які перебувають на території Росії.
     На сьогоднішній день перетин кордону із Росією відбувається з паспортом для виїзду за кордон. На думку Олександра Турчинова такий порядок є незадовільним з погляду на безпеку і потребує жорсткої візової політики. Він також зазначив, що ситуація з перетину кордонів для українців повинна будуватись з точністю до навпаки теперішній: безвізовий режим із Європейським Союзом і візовий режим із Росією.
     Нагадаємо, що розгляд питання про надання безвізового режиму із Євросоюзом для громадян України заплановано на 18 січня наступного року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео