Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Путін назвав Трампа розумною людиною

Путін назвав Трампа розумною людиною
27285 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Президент Російської Федерації вкотре похвалив новообраного президента США Трампа, назвавши його розумною людиною.
     Під час одного з інтерв'ю, яке Володимир Путін надавав російським ЗМІ, прозвучало питання про можливість оновленої співпраці із Сполученими Штатами на чолі із Дональдом Трампом. Перш ніж відповісти на запитання, Путін провів хронологію від комерційної діяльності Трампа до перемоги на президентських виборах та констатував, що Дональд Трамп являється розумною людиною. Після цього Володимир Путін додав, що будучи розумною людиною, Трамп досить швидко зможе оцінити повноту відповідальності, яку він несе та, можливо, посприяє зміцненню відносин між Росією та США.
     Окрім того, Володимир Путін підкреслив важливість дотримання засад міжнародного права, посилаючись на стрімке відновлення економічного балансу у світі та запевнив, що при створенні міжнародної співпраці з будь-якою країною, Росія поважатиме її інтереси та опиратиметься на міжнародне право. На думку Путіна, країни Заходу прагнули створити однополярні світові відносини, але ці спроби зазнали провалу.
     Схвальні відгуки в адресу Дональда Трампа від Путіна лунають не вперше. Напередодні президентських виборів у США, Путін висловив підтримку республіканцю та назвав його блискучим, у відповідь на що Трамп припустив налагодження міцних відносин із Росією у випадку перемоги на виборах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео