Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російський опозиціонер поділився планами щодо Криму у разі перемоги на виборах

Російський опозиціонер поділився планами щодо Криму у разі перемоги на виборах
27284 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Опозиціонер Олексій Навальний повідомив про бажання прийняти участь у президентських виборах Російської Федерації, які відбудуться 2018 року. Разом з тим, політик розповів як він діятиме стосовно Криму, здобувши перемогу на виборах.
     На думку Навального, першочергово варто провести абсолютно прозорий та чесний референдум, який відобразить істинне волевиявлення мешканців півострова.        Політик зазначив, що процедура, яку назвали референдумом у Криму, не має жодного законного підґрунтя та являється причиною того, що приналежність півострова до Росії ніким не визнана. Навальний додав, що поки світ не визнає Крим, як територію Російської Федерації, у ньому не буде розвитку, оскільки досі незрозуміло кому ж належить півострів.
     Разом з тим, залишитись на четвертий строк планує і чинний президент Російської Федерації Володимир Путін. Офіційної заяви про участь у президентський виборах в 2018 році Володимир Путін не робив. Проте, з'явилась інформація про призначення керівника передвиборчої кампанії Володимира Путіна, яким став Сергій Кирієнко.
     Згідно з статистичними даними, тільки 26% росіян вірять у те, що країну очолить новий лідер.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео