Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Омріяний безвізовий режим

Омріяний безвізовий режим
81595 ПЕРЕГЛЯДІВ

     "Кілька тижнів – і Україна отримає свій довгоочікуваний безвізовий режим" - запевнив Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер. Єврочиновник певен, що Україна виконала усі вимоги та провела необхідні реформи, які були висунуті ще в далекому 2010 році. Голова Єврокомісії каже, що вони довго перевіряли на аналізували усі дії Києва й дійшли висновку, що країна справилася з усіма покладеними на неї завданнями, тож тепер справа за ЄС. Жан-Клод Юнкер дав слово, що через кілька тижнів українців зможуть без перешкод перетинами кордони Європи.

     Нагадаємо, нещодавно міністр іноземних справ Павло Климкін зазначив, що Україна вимагає якнайшвидше закрити питання з безвізом. Однак варто враховувати, що це питання кількох місяців, а не одного дня, підкреслив Климкін.

     До цієї заяви сталася подія, яка викликала бурхливі обговорення в суспільстві: зі сайту Європарламенту зникала дата розгляду зняття візових зобов'язань із українців. До цього там значилося 17 березня 2017 року. Потім європредставники назвали дату помилковою й зізналися, що свідомо зняли її з сайту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео