Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українцям більше не потрібні візи для подорожі до Коста-Ріки

Українцям більше не потрібні візи для подорожі до Коста-Ріки
244582 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Керівництвом Коста-Ріки, що у Центральній Америці, було скасовано візовий режим для українців. Відтепер, для подорожі, що не перевищуватиме термін у 90 днів, українцям немає потреби попередньо здійснювати оформлення візи.
     Згідно з повідомленням із відомства консульської служби МЗС України, під час мандрівки до Коста-Ріки достатньо пред'явити паспорт та оплатити обов'язковий збір, що складає 29 доларів. Слід зауважити, що строк дії паспорта для виїзду за кордон будь-якого типу на момент виїзду із країни не може бути менше, аніж 90 днів. Контроль сплати обов'язкового збору відбуватиметься під час виїзду із Коста-Ріки. Скасування візового режиму для громадян України чинне починаючи з грудня 2016 року.
     Окрім того, 15 грудня парламентом Європейського Союзу було ухвалено призупинення безвізового режиму між Україною та ЄС. Наразі очікується затвердження даного рішення Радою ЄС, що є завершальним етапом на шляху отримання Україною безвізового режиму. У Міністерстві закордонних справ України повідомляють, що, скоріш за все, остаточне рішення стосовно надання безвізу українцям слід очікувати весною 2017 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео