Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Путін констатував припинення вогню в Сирії

Путін констатував припинення вогню в Сирії
81616 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Президент РФ Володимир Путін повідомив про досягнення перемир'я на території Сирії та початок вирішення конфлікту шляхом переговорів.
     29 грудня відбулась зустріч президента Росії Володимира Путіна з очільниками Міністерств оборони та закордонних справ, в ході якої Путін повідомив про припинення вогню у Сирії та початок переговорів для мирного вирішення конфлікту. Для запуску переговорного процесу були виконані наступні умови, а саме, - підписання необхідного переліку документів. Уряду Сирії вдалось підписати документ про згоду на перемир'я із опозицією. Окрім того було підписано документи , згідно з якими відбуватиметься контроль за режимом тиші, а також готовність до початку важливих переговорів.
     Разом з тим, Володимир Путін додав, що досягнуті домовленості потребують надзвичайного контролю та уваги, так як вони наразі досить крихкі.
     Нагадаємо, нещодавно стало відомо про об'єднання Росії та Туреччини з метою припинення військових дій на території Сирії. Керівництво вищезгаданих країн мають намір здійснити мирні переговори у Казахстані, виступаючи гарантами мирної угоди.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео