Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За прогнозами астрологів 2017 рік для Путіна стане останнім

За прогнозами астрологів 2017 рік для Путіна стане останнім
217380 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У 2017 році теперішній президент Росії може не тільки позбутись багаторічної просади, а й постраждати у фізичному сенсі.
     Прийдешній 2017 рік, за прогнозами фахівців астрології, являтиметься надзвичайно несприятливим для президента Росії Володимира Путіна. Таке передбачення пояснюється тим, що Путін прийшов до влади в період сонячного затемнення і, згідно з астрологічними закономірностями, повинен її повернути через 18 років у період затемнення. Саме 2017 рік являється 18 роком перебування Путіна на президентському кріслі.
     Найбільш небезпечними місяцями для Володимира Путіна у 2017 році будуть березень та листопад. Існує велика ймовірність, що саме у ці місяці Путін передасть правління Російською Федерацією комусь іншому або ж зникне взагалі.
     Окрім того, переломні зміни можливі і для Росії. Астрологи зазначають, що щоразу у рік Верблюда за зороастрійським гороскопом відбуваються надзвичайно важливі зміни у історії Росії. Саме 32 роки тому до правління прийшов Михайло Горбачов, що призвело до розпаду СССР, а 32 роки до того помер Сталін.
     Разом з тим, астрологи не припиняють брати до уваги передбачення пророка 15 століття Василя Немчина, який прогнозував теперішньому президенту Росії у 2017 році складну безвихідну ситуацію або смерть.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео