Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На шляху до Сирії розбився російський військовий літак

На шляху до Сирії розбився російський військовий літак
27290 ПЕРЕГЛЯДІВ

     25 грудня 2016 року близько шостої ранку літак Ту-154, на борту якого перебувало 92 люди, серед яких: 8 членів екіпажу, військовослужбовці, а саме - хор ансамблю імені Александрова на чолі зі своїм дережером, та представники преси Першого телеканалу та каналу «Звезда», загинули в авіакатастрофі. За даними Міністерства Оброни РФ, Ту-154 прямував до Сирії, аби влаштувати святковий концерт для російських військових на честь Новорічних свят. Судно вилетіло зі Чкаловського аеродрому та зробило вимушену посадку для дозаправки у місті Сочі пів на шосту ранку. Та вже за дві хвилини Ту-154 зник із радарів. Згодом рятувальники зафіксували за півтора кілометри від узбережжя Чорного моря уламки літака на глибині 70 метрів. Міноборона повідомила: Ту-154 розбився, ані пасажирам, ані членам не вдалося вижити. Усі загинули на місці.

     За даними міністерства усі тіла загиблих будуть транспортовані до Головного державного центру судово-медичних і криміналістичних експертиз, що у Москві. На пізнання також запросять родичів. Однак зараз тривають пошукові роботи.

     За словами російського відомства, ймовірними причинами катастрофи може бути або технічна несправність, або помилка пілота. Щодо версії про терористичні дії, то російські чиновники відхиляють її. Мовляв, аеропорти добре охороняються, та й часу було замало для того, аби пронести вибухівку на борт літака. Наразі слідство опитує усіх, хто був причетний до вильоту та підготовки Ту-154.

Активно цю тему обговорюють й українські користувачі соціальних мереж. На їхню думку, авіакатастрофа в Росії – ще одна кара за чисельні вбивства у Сирії та Україні. Мовляв, таким чином Кремль кров'ю омиває свої злочини.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео