Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пошукові роботи в Італії в районі Абруццо тривають

Пошукові роботи в Італії в районі Абруццо тривають
54533 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Наразі стало відомо, що рятувальники дістали з-під завалу п'ятьох загиблих, одинадцятеро людей вдалося звільнити з снігової пастки. Зокрема, нещодавно рятувальникам з-під уламків готелю «Рігопіано» вдалося дістати жінку з дитиною, які 43 години були бранцями лавини. Вони перебувають у задовільному стані, констатують лікарі. Проте задля ретельнішої перевірки стану їхнього здоров'я матір із дитиною доправлені до шпиталю. Окрім них на медогляд госпіталізовано ще 7 дорослих людей і двох дітей, яким вдалося вибратися вцілілими з-під уламків горезвісного готелю.

     За словами рятівників, їм вдалося догукатися ще до кількох людей, заблокованих під завалом. Їх намагаються якнайшвидше відкопати, підтримуючи з ними постійний зв'язок.

     Ще 23 потерпілих поки що рахуються зниклими безвісті.

     Міністерство іноземних справ України закликають українців відкласти свої візити до Італії без нагальної потреби. Своє прохання МІС пояснює високою ймовірністю повторного сходження гірського снігу та чергової хвилі землетрусів. Щодо громадян, які перебувають наразі в Італії, а саме в районах в Аквіла та Ріеті, де відбулися неодноразові поштовхи від землетрусів, рекомендують слідкувати за інформацією компетентних органів і прислухатися до їхніх рекомендацій. У разі виникнення надзвичайної ситуації, констатує відомство, відразу звертатися за допомогою до Посольства України в Італії.

     Нагадаємо, 18 січня в італійському районі Абруццо через землетрус сталося сходження лавин. Чотирьохзірковий готель «Рігопіано» був вщент зруйнований. У пастці опинилося близько 35 людей, серед яких було 7 працівників комплексу та кілька дітей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео