Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Європейський Парламент готовий зайнятися українським питанням

Європейський Парламент готовий зайнятися українським питанням
136236 ПЕРЕГЛЯДІВ

9 березня 2017 року Комітет ЄП пообіцяв розглянути український безвіз, повідомляють впливові єврочиновники. Зокрема, Європейський Парламент із цивільних свобод, юстиції та внутрішніх справ планує скорегувати списки країн, які претендують на безперешкодне пересування Європою. Так, Україну 9 березня офіційно внесуть до переліку цих держав.

Докладати про українське питання буде Марія Габріель. Спочатку за рішення проголосують у Європейському Парламенті, потім – у Раді Європи.

Раніше повідомлялося, що існує висока ймовірність того, що певні країни зроблять усе можливе, аби заблокувати українське питання на найближчому засіданні. За словами євродепутата Яромира Кохличека, ініціатива йтиме від Нідерландів і Бельгії. Він певен, що представники обох країн мають гіркий досвід, пов'язаний із арабськими нелегалами, які, буквально, заполонили країни своїм напливом.

Пан Кохличек підкреслив, що вищезгадані держави переживають за свій ринок праці. До них також можуть приєднатися – Італія, Іспанія, Португалія, де найгостріше заявлене питання безробіття. У цій трійці перебуває якраз найбільше українських мігрантів.

Додамо, на початку березня 2017 року Рада ЄС погодила лібералізацію українського безвізу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео