Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Америка планує допомогти українцям виграти війну з Росією

Америка планує допомогти українцям виграти війну з Росією
136249 ПЕРЕГЛЯДІВ

Днями відбулася зустріч держсекретаря Америки Рекса Тіллерсона та міністра іноземних справ України Павла Клімкіна. У ході переговорів американський чиновник запевнив свого колегу в тому, що США не збирається залишати один-на-один Україну у її нелегкій боротьбі з агресією РФ.

Він також зауважив, що Америка послідовно підтримуватиме Україну не лише у пропагандиській війні, яку розгорнула ворожа держава, але й у стремлінні потрапити до лав Європейського Союзу. Пан Тіллерсон назвав Україну – головним партнером у регіоні.

Загалом у цьому аспекті держсекретар і міністр МІС обговорили низку питань, особливу увагу вони приділили збільшенню допомоги українським військовим, які ведуть боротьбу з російськими найманцями на сході.

Додамо, раніше Рекс Тіллерсон озвучив головні умови, за яких можлива військова співпраця США та Росії у боротьбі з тероризмом. Зокрема, він акцентував увагу на тому, що не можливо мати у партнерах ту країну, яка називає усіх сирійських опозиціонерів терористами. Окрім цього, за словами держсекретаря, Кремль повинен виконати усі Мінські домовленості.

Окрім Росії пан Тіллерсон провів переговори з державами, які не задоволені режимом Башара Асадова, а саме: з Саудівською Аравією, Турцією, Британією та Францією.

Наостанок зазначимо, що Дональд Трамп переглянув відносини з російською владою та прийняв рішення зробити жорсткішою політику стосовно РФ. Як підтвердження цих заяв, Президент США призначив на посади своїх радників прибічників антиросійських поглядів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео