Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ангела Меркель зустрінеться з Володимиром Путіним

Ангела Меркель зустрінеться з Володимиром Путіним
81855 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 травня 2017 року Ангела Меркель з офіційним візитом прибуде до Росії, аби обговорити з російським президентом українське питання. Таку інформацію повідомив баварський прем'єр- міністр Горст Зеєгофер, коли 16 березня мав зустріч з Володимиром Путіним у Кремлі.

Російська влада підтвердила цю заяву та зауважила, що одна з тем, які мають обговорити канцлер і керманич, стосується України та бойових дій на сході. Про візит канцлерки стало відомо від Володимира Путіна ще за тиждень до приїду в Москву прем'єр – міністра. Тоді президент РФ підкреслив, що найголовніше, чого він хоче від майбутньої зустрічі, це домовитися про поліпшення відносин між обома країнами.

Кілька днів тому повідомлялося, що Президент США Дональд Трамп планує зустрітися з Ангелою Меркель, аби порадитися з нею стосовно вирішення українських проблем.

Насамкінець додамо, що у день прильоту російського керманича на зустріч «нормандської четвірки» біля німецького парламенту незадоволені політикою Путіна організували антивоєнний мітинг. Головним символом акції були пофарбовані у червоний колір забинтовані медвежата. Таким чином активісти спробували донести своє ставлення до кривавої політики Путіна.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео