Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Черговий теракт у Франції

Черговий теракт у Франції
163554 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього разу епіцентром трагедії стала штаб-квартира у МВФ. Французький Президент Франсуа Оланд одразу відреагував на подію та назвав її терактом. Керівник Міжнародного валютного фонду Крістін Лангард погодився з керманичем країни й додав, що трагедія – ні що інше, як насильницький акт.

За даними МВФ, один із співробітників фонду отримав замовний лист від невідомого. Як тільки він його відкрив, пролунав вибух. За інформацією медиків, які надали потерпілому невідкладну допомогу, він отримав незначні травми. Наразі чоловік перебуває у шпиталі.

Франсуа Оланд підкреслив, що в країні й надалі триватиме надзвичайне положення. Він зауважив, що будь-хто може стати наступною жертвою терористів, тож потрібно відслідковувати будь-які спроби нових атак.

Додамо, співробітником, який постраждав внаслідок вибуху був 66-річний чоловік. На місці події продовжують працювати правоохоронці. Поліція встановлює деталі теракту. Офіс МВФ знаходиться у центрі Парижу.

Нагадаємо, днями терорист-смертник вчинив теракт у Дамаску неподалік від будівлі суду. Від вибуху загинуло понад 10 людей. Слідство триває.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео