Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна - стратегічний партнер Японії у галузі енергетики

187114 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна та Японія протягом найближчого часу поглиблять співпрацю у галузі енергетики. До такого висновку у процесі офіційної зустрічі дійшли Арсеній Яценюк та парламентський віце-міністр економіки Японії.

Очільник українського уряду Арсеній Яценюк 1 жовтня прийняв у Києві парламентського віце-міністра економіки Японії Шігекі Іваі. У ході зустрічі представники уряду обох країн погодилися на тому, що держави мають поглиблювати зв’язки між їхніми економіками. У першу чергу посилення співпраці стосуватиметься енергетичної галузі, зокрема впровадження інноваційних технологій.

Японський міністр представив розробку експертів своєї країни — план енергетичної політики для України, який має допомогти економіці держави вийти на новий, більш якісний рівень.

Під час зустрічі її учасники обговорювали вже створені енергетичні проекти, що передбачають плідну співпрацю України та Японії. Ще однією темою обговорень двох сторін стане майбутнє взаємодії у питаннях реагування на надзвичайні ситуації після аварій на атомних електростанціях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео