Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Американці допоможуть українським переселенцям

187155 ПЕРЕГЛЯДІВ

Переселенці зі східної частини України очікують на гуманітарну допомогу від Сполучених Штатів. В українському посольстві США розповіли про заплановане надання допомоги, яка складатиме близько 15 мільйонів доларів.

Майже 15 мільйонів доларів готові виділити Сполучені Штати Америки для громадян України, які постраждали у результаті військових дій Донбасі. Про це заявили у представництві США в Україні. Гроші, які нададуть Сполучені Штати, матимуть своїм призначенням забезпечення постраждалих тимчасовим житлом на зимовий період, якого наразі потребують близько 35 тисяч осіб. Частину отриманих грошей мають використати для забезпечення громадян цієї категорії водою для споживання та підтримання санітарного режиму і гігієни.

У посольстві відмічають, що допомогу варто використати і для працевлаштування вимушених переселенців.
Загалом з початку військового конфлікту на Донеччині та Луганщині Сполучені Штати надали допомогу на 84 мільйони доларів. Нещодавно, 30 вересня від США надійшла гуманітарна допомога у розмірі 7,5 мільйонів доларів. Ці кошти також використали на забезпечення переселенців житлом, предметами домашнього побуту, медикаментами, допомогу з об’єднання родин, які розлучили обставини.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео