Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Канада надасть Україні 13 мільйонів доларів на розвиток торгових відносин

134009 ПЕРЕГЛЯДІВ

Канада виділить на потреби України понад 13 мільйонів. Метою таких витрат буде покращення торгових відносин між двома країнами, а також сприяння розвитку бізнесу малої та середньої ланок в Україні та збільшення інвестиційної привабливості держави.

В Уряді Канади повідомили, що протягом наступних п’яти років з бюджету країни буде виділено 13,6 мільйона доларів на користь України. Головна мета таких фінансових вливань - активізація двосторонньої торгівлі країн. Крім того, виділені Канадою кошти будуть частково витрачені на розвиток малого та середнього бізнесу в Україні. Серед важливих завдань, виконання яких канадський уряд вважає актуальними для України — розробка інвестиційної привабливості України. За допомогою цього проекту з’явиться можливість проводити маркетингові дослідження, спрямовані на збільшення торгівлі між Україною та Канадою.

Серед спільних для України та Канади проектів, які планують реалізувати найближчим часом — розвиток технологій у галузі літакобудування. Про це спеціалісти обох країн домовилися у ході саміту, що пройшов на початку місяця в Оттаві. Як повідомили учасники саміту, співробітництво в цій галузі потрібно Україні та Канаді для збереження своїх позицій на міжнародному ринку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео