Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Американський рейтинг дає надію українській економіці

134191 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська економіка перебуває на перспективному шляху — таку надію вселяє висновок відомого американського видання Bloomberg, яке включило економічну систему України до 50 інноваційних економік.

За версією одного з найбільш відомих світових видань — американського Bloomberg, українська економіка є достатньо перспективною. Такий висновок можна зробити з того, що аналітики цього видання включили економіку України до 50 інноваційних економічних систем світу. Незважаючи на те, що у цьому переліку Україна — лише сорок перша, вже самий факт входження її до такого поважного списку, за словами вітчизняних експертів, дає надію на якнайскоріше її зміцнення і початок повільного, але впевненого прогресу, який стане помітним вже найближчим часом. Крім того, цей факт означає, що прогрес України почали визнавати західні країни.

За рейтингом, складеним цього року спеціалістами Bloomberg, першою серед країн з інноваційними економіками є Південна Корея, трохи відстають від неї економіки ФРГ, Швеції, Японії та Швейцарії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео