Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Двічі в одну річку не входять

Двічі в одну річку не входять
163831 ПЕРЕГЛЯДІВ

Великобританія не збирається переглядати вихід із ЄС. Другого референдуму не буде, заявила прем’єр-міністр Об’єднаного Королівства Тереза Мей. І хоча близько два мільйони підписів зібрали громадяни країни, аби їм дозволили повторно проголосувати за вихід з Європейського Союзу, влада країни постановила, що другого шансу не буде.

Тереза Мей підкреслила, що Брексіт уже запущений, покладена основа домовленостей між Британією та ЄС, тож відтепер уряд повинен стримати обіцянку та довести почате до кінця.
Нагадаємо, наприкінці березня поточного року прем’єр-міністр підписала документ, яким офіційно запустила процес Брексіту. Президент ЄС Жан-Клод Юнкер зауважив, що не втішається фактом виходу Британії з Союзу, проте поважає її право та зробить усе можливе, аби провести весь процес максимально безболісно для обох учасників.
Також додамо, що Тереза Мей звернулася до уряду та попросила провести дострокові виборі завчасно зазначеного терміну – раніше на цілих три роки. Вона дала обіцянку, не братиме участі у передвиборних телевізійних дебатах. Якщо пані Мей отримає згоду двох третин депутатів у Палаті громад, то вибори пройдуть восьмого червня 2017 року

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео