Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Екс-депутат Держдуми РФ: Вороненкова відправили на той світ фсб-шники

Екс-депутат Держдуми РФ: Вороненкова відправили на той світ фсб-шники
109235 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній російський урядовець Ілля Пономарьов, до якого перед своєю загибеллю, прямував Денис Вороненков, певен – за смертю екс-чиновника стоять російські спецслужби. За його словами, у вбивстві вже зрозуміло чимало речей: замовлення, проблеми у виконання вбивства й кілер. Наразі слідству залишається довести, хто саме організував цю смерть.

Голова Нацполіції Сергій Князєв наголосив, що у справі Вороненкова є позитивні зрушення. З інших джерел стало відомо, що виток інформації, який навів замовників на слід екс-депутата, приводить до його водія Владислав Тіхонькіна.
Мовляв, перед його зустріччю з Пономарьовим він планував побачитися зі своїм водієм, аби обговорити перегін своєї автівки з Москви до Києва. Проте до цього Тіхонькіна на кордоні перестріли російські спецслужби та з допомогою тиску вивідали всю необхідну інформацію.
Згодом стало відомо, що водій ще до зазначеної зустрічі покинув територію України та повернувся до Росії. Про цю зустріч знали лише двоє – Вороненков і Тіхонькін. Тож слідство це навело на думку, що саме він попередив ФСБ про час і місце знаходження свого начальника.
Нагадаємо, 23 березня у самісінькому серці столиці серед білого дня був убитий екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков. Його охоронець також отримав поранення, проте встиг вбити нападника. Згодом слідство з’ясувало, що вбивство скоїв колишній нацгвардієць Павло Паршов.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео