Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Афанасьєв про кремлівські тортури

Афанасьєв про кремлівські тортури
163819 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екс-політв’язень Геннадій Афанасьєв розповів, що Кремль і досі застосовує до своїх арештантів страшні тортури. Він повідомив, що все, через що він пройшов за колючим дротом у Росії, докорінно змінило його особистість.

Зокрема, він по-іншому почав ставитися до України та її народу. Мовляв, йому вдалося осягнути, що спроможний впливати на політичну ситуацію в країні та приймати участь у долі самих українців.
Наразі Афанасьєв прибув до Британії, аби звідти донести світові через іноземні ЗМІ реалії російських в’язниць. За його словами, КДБ й досі користується засобами впливу, які ще у 1937 році використовували радянські спецслужби. Зокрема, надягають протигази та пускають туди «блакитне паливо», аби вибити з людини потрібні зізнання, каже Афанасьєв. Такі тортури тривають не менше 10 діб.
Нагадаємо, Геннадія Афанасьєва заарештували у 2015 році за «справою Сєнцового». Звільнили лише влітку 2016 року. Після чого колишній арештант розгорнув активну боротьбу за звільнення політичних в’язнів із кремлівських буцегарень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео