Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Макрона з Путіним пов’язують особисті рахунки

Макрона з Путіним пов’язують особисті рахунки
54694 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перемога французів на президентських виборах торкнулася й Україну, певен політичний експерт Тарас Чорновіл. Прихід до влади Еммануеля Макрона матиме позитивні впливи й на долю українського народу.

Політолог каже, серед четвірки кандидатів на президентське крісло, трійка були у товаришах російського агресора, проте виграв проєвропеєць. На його думку, Макрон вестиме радикальнішу політику за свого попередника Франсуа Оланда. Мовляв, у новообраного французького очільника не має страхів перед Путіним, на відмінно від колишнього президента. Окрім цього, Еммануель Макрон уже склав негативну картину про кремлівську влада ще з передвиборчої гонки.
Окрім цього, він стикнувся з нехорошим політичним ставленням з боку РФ, тож варто розраховувати на більше підтримку України у «нормандському форматі», підкреслює Чорновіл.
За словами політолога, Макрон побачив, як «путінська система» працювала проти його передвиборчої кампанії й це стало особистим мотивом для протистояння з офіційною Москвою.
На думку Тараса Чорновола, уже найближчим часом варто очікувати важливих зрушень у зовнішній політичній ситуації, коли головні події всередині Франції стартують лише з осені.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео