Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія перехопила літак США

Росія перехопила літак США
109349 ПЕРЕГЛЯДІВ

9 травня 2017 року над Чорним морем російський винищувач перестрів розвідувальний американський літак Р-8А Poseidon. Вже згодом офіційна Москва підтвердила цю інформацію.

Подія сталася близько опівдня за російським часом. За даними Міністерства оборони РФ, Росія зафіксувало у своєму повітряному просторі іноземний літак, який, маскуючись, наближався до їхнього кордону. Аби перехопити вороже судно, у повітря піднявся винищувач Су-30, який базувався на Південному військовому окрузі, повідомляють у Кремлі.
Пілот винищувача ідентифікував американський розвідлітак. За словами представників Міноборони РФ, їхній винищувач виконав «привітальне» маневрування. Після чого пілоти США змінили свій маршрут і полетіли в протилежний бік від кордону Росії.
Нагадаємо, раніше іноземні ЗМІ повідомили, що російський літак летів за шість метрів від «американця». Останній перебував над територіальними водами Чорного моря. За словами представника Військово-морських сил США Памела Кунзі, обидва екіпажі проявили професіоналізм у цій ситуації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео