Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна офіційно попрощалася з РФ

Україна офіційно попрощалася з РФ
218507 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна назавжди залишить Росію у минулому та повернеться у Європу, як тільки отримає омріяний безвізовий режим. Таку думку висловив Президент України Петро Порошенко.

На його думку, відхід від Росії потрібно сприйняти по-філософськи та варто назвати «офіційним розлученням». Мовляв, саме так і потрібно сприймати отримання безвізу. Відтепер діятимуть три свободи – капіталу, людей і товару, зазначив гарант.
Президент переконаний, що ця подія не просто відкриє кордони для українців, які зможуть безперешкодно їздити до Європи. Вона дозволяє країні повернутися до її істинного історичного місця у складі європейських держав, акцентував Порошенко.
Крім цього, він заявив, що й в Україні, й в ЄС були ті, хто всіляко намагався завадити українцям отримати безвіз. Мовляв, ці чиновники публічно зверталися з таким проханням до вищих представників Союзу. Також було чимало противників і серед антиєвропейських представників усередині Європейського Союзу, які намагалися вставляти палки в колеса Україні. Проте усі вони зазнали поразки, підкреслив український очільника.
Нагадаємо, 11 травня 2017 року РЄ затвердила безвізовий режим для України. Як тільки документ набуде чинності, українці зможуть вільно подорожувати європейськими країнами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео