Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія планує дестабілізувати політичну та економічну ситуацію по всій Україні

Росія планує дестабілізувати політичну та економічну ситуацію по всій Україні
191179 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кремлеві замало напруженості на Донеччині, вони прагнуть дестабілізації по всій країні. Про це заявив заступник керівника Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв.

На його думку, вирішити військовий конфлікт на сході України просто, проте Москва цього не хоче. Мовляв, причина не у Мінських угодах, а у браку політичної волі РФ втілювати домовленості у реальність.
Аби врегулювати конфлікт на Донбасі, достатньо дипломатичного способу, впевнений пан Елісєєв. Окрім цього, потрібно, аби партнери України донесли жорсткі меседжі до РФ, переконаний чиновник.
Також він додав, що постійно триває робота «нормандського формату». Мовляв, уже найближчим часом має пройти конференція у відеоформаті, під час якої обговорюватиметься дорожня карта втілення Мінських угод.
Також Елісєєв зауважив, що мав розмову з німецькою канцлеркою Ангелою Меркель і вони дійшли згоди найоперативніше розпочати діалог із новим головою Франції Еммануелем Макроном.
Додамо, 13 травня, за словами Генерального штабу, на Донбасі російські найманці 20 разів обстріляли позиції українських військових. Найбільш напружена ситуація у приморському напрямку. Із забороненого озброєння терористи обстрілюють Новотроїцьке, Чермалика, Водяне, Широкіно та Красногорівку.
У бік Донецька найгарячіше у Авдіївці й Луганському. Неподалік від Верхньоторецькому вітчизняних військових атакує ворожий снайпер. У Луганському напрямку бойовики гатять із мінометів, великокаліберних кулеметів і протитанкового гранатометі по Кримському.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео