Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Європейський Союз надасть Україні фінансову та політичну допомогу

Європейський Союз надасть Україні фінансову та політичну допомогу
81992 ПЕРЕГЛЯДІВ

ЄС планує всіляко сприяти Україні, як матеріально, так і допомагати втілювати у життя реформи. Таку інформацію повідомив Голова представництва Євросоюзу Х’юґ Мінгареллі.

За його словами, ЄС не залишить Україну на шляху до євроінтеграції. Він переконав, що Союз надаватиме українцям підтримку у соціальній, економічній та безпековій сферах. Мовляв, наразі країна переживає нелегкі часи та стикається у цих галузях із низкою викликів і проблем.
Він зауважив, що події на сході держави стосуються не лише її самої, але й європейських країн. ЄС захоплюється Україною у її нелегкій боротьбі із зовнішнім агресором, підкреслив Мінгареллі.
Цю інформацію єврочиновник розповів на святкування Дня Європи у Києві, яке проходить 14 травня на Софіївській площі у центрі столиці.
Нагадаємо, 11 травня ЄС остаточно схвалив безвіз для українців. Далі рішення мають підписати та опублікувати у офіційному журналі Євросоюзу. 17 травня очільника ЄС та посол голови ЄС у Мальті затвердять безвізовий режим для України. На це дійство приїде й український очільника Петро Порошенко.
Після 20 днів безвізовий режим набуде чинності. Орієнтовно 11 червня поточного року українців зможуть безперешкодно подорожувати Європою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео