Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новообраний французький Президент офіційно втупив на свою посаду

Новообраний французький Президент офіційно втупив на свою посаду
136632 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 травня цього року Еммануель Макрон став офіційно Президентом п’ятої Республіки. Церемонія інавгурації відбулася у столиці Франції в Єлисейському палаці. Таку інформації повідомили іноземні ЗМІ.

Перед церемонією Макрон зустрівся з екс-очільником Франції Франсуа Оландом. Останній поділився з новообраним головою держави нюансами стосовно контролю над ядерними силами держави та розповів про головні засади у керування країною.
Згодом у своїй сторінці у соцмережі Макрон написав, що обіцяє чути та дослухатися до своїх громадян. Вже згодом стало відомо, що новий керманич зробив свої перші призначення в АП. Зокрема, новим генсекретарем Єлисейського палацу стане Алексі Колер.
Також він призначив собі радника. Ним стане - посол Франції в ФРН 61-річний Філіп Етьєн. А спецрадником французького керманича буде30-річний Ісмаель Емельян. Головою АП - 64-річний Патрік Строд.
Уже в понеділок Еммануель Макрон призначить прем’єр-міністра країни, а до вівторка – підготує новий кабінет уряду. Цього ж дня Макрон планує нанести офіційний візит до Німеччини, аби зустрітися з німецькою канцлеркою Ангелою Меркель.
Нагадаємо, у другому турі в президентських перегонах Франції переважною більшість голосів виборців був обраний Еммануель Макрон, залишивший позаду свою опонентку Марін Ле Пен.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео