Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Доля «Мінську» вирішиться на саміті Великої сімки

Доля «Мінську» вирішиться на саміті Великої сімки
245935 ПЕРЕГЛЯДІВ

Днями в Італії пройде саміт лідерів Великої сімки. Саме там і мають прозвучати доленосні рішення стосовно «нормандського формату». Таку думку висловив екс-представник України у політичній підгрупі у Мінську Роман Безсмертний.

За його словами, на зустрічі лідерів G7 обговорюватимуться питання українсько-російського конфлікту й озвучуватиметься позиція обох сторін. Після чого й віршуватимуться подальші дії стосовно існування «нормандського формату» та виконання Мінських угод. Проте останнє слово прозвучить на зібранні у Гамбурзі, де пройде ще одна зустріч Великої сімки, переконаний пан Безсмертний.
Не менш впливовою, на його думку, буде й зустріч господаря Кремля та Білого Дому. Перед цими зустрічами на Донеччині варто очікувати тривалий «режим тиші», каже дипломат. Це звичний політичний хід агресора, підкреслює політик.
Такий маневр дозволить збити с пантелику лідерів Сімки. Проте після «награної тиші» варто очікувати гострого спалаху військової агресії, запевняє Безсмертний.
Наостанок додамо, що на думку дипломату, Україна останні кілька місяців активно вивчала можливості змінити «нормандський і мінський формати».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео